Karácsonyi üdvözletek

5 karácsonyi köszöntő beszéd minta

Az ünnepi időszak velejárója, hogy karácsonyi köszöntő beszédeket is kell mondani. Ehhez hoztunk 5 szép karácsonyi köszöntő beszéd mintát iskolába, óvodába, kollégáknak, időseknek.

Karácsonyi köszöntő beszéd iskolába 1.

Kedves tanárok, diákok, szülők!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek az iskolánkban! Ma egy kicsit megállunk, hogy ünnepeljük a közösség erejét és az év végének közeledtét.

Ebben az évben sok mindent átéltünk együtt, és hálás vagyok minden diáknak és tanárnak az elkötelezettségéért. Az iskolai közösségünk ereje abban rejlik, hogy együtt ünnepeljük a sikereket, és támogatjuk egymást a nehézségekben.

A karácsony egy időszak, amikor a szeretet, a melegség és a közösség fontossá válik. Legyen ez az ünnepi időszak az, amikor egy kicsit megállunk, hogy köszönetet mondjunk egymásnak és az évért, amit együtt megosztottunk.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden diáknak, tanárnak és szülőnek! Legyen az ünnepi szünet pihentető és örömteli mindannyiunk számára. Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodálatos iskolai közösségnek!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok mindannyiunknak!

Karácsonyi köszöntő beszéd iskolába 2.

Kedves tanárok, diákok, szülők!

Szeretettel köszöntöm mindannyiukat az idei karácsonyi ünnepségünkön. Ma együtt vagyunk, hogy egy kicsit elidőzzünk egymás társaságában, megosztva az ünnepi örömöt és szeretetet. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden tanárnak, diáknak és szülőnek!

Az iskolai év mindig tele van kihívásokkal, tanulással és fejlődéssel, de most itt állunk, hogy ünnepeljük azokat a kitartó és elkötelezett erőfeszítéseket, amelyekkel mindannyian hozzájárultunk közösségünk életéhez.

Szeretném megköszönni minden tanárnak az odaadó munkát, amellyel nap mint nap segítik diákjaink fejlődését. Diákok, hálás vagyok nektek az érdeklődésetekért és lelkesedésetekért, amit az iskolában tanúsítottatok.

Karácsonykor mindannyiunk számára fontos megállni, visszatekinteni az év eseményeire, és hálát adni azokért a lehetőségekért, amelyeket kaptunk. Az ünnep egy időszak, amikor az összetartozás és a szeretet a legfontosabb.

Az iskolai közösség erejét éppen az egymás iránti tisztelet és támogatás adja. Remélem, hogy ez a karácsony mindannyiunk számára egy kis pihenést, melegséget és örömet hoz. Legyen ez az ünnepi időszak a közösségünkben együtt töltött boldog pillanatoknak a kezdete.

Kívánok minden tanárnak, diáknak és szülőnek kellemes karácsonyi ünnepeket, és az új évben rengeteg sikert, boldogságot és egészséget! Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodálatos iskolai közösségnek. Legyen áldott karácsonyunk!

Még több karácsonyi köszöntő beszéd iskolába, óvodába itt

Céges karácsonyi köszöntő beszéd kollégáknak

Tisztelt Kollégák!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiuknak! Az év vége mindig alkalom arra, hogy egy pillanatra megálljunk és köszönetet mondjunk egymásnak az elvégzett munkáért és az egész évben tanúsított együttműködésért.

Az idei év kihívásokkal teli volt, de együtt sikerült megoldanunk minden helyzetet. Nagyon hálás vagyok minden kollégámért az elkötelezettségért, a kreativitásért és a csapatmunkáért.

Karácsony mindig arra emlékeztet minket, hogy az igazi értékek a szeretetben, a melegségben és az összetartozásban rejlenek. Remélem, hogy az ünnepi időszak lehetőséget ad mindannyiunknak a kikapcsolódásra, feltöltődésre és az együtt töltött időre családunkkal és barátainkkal.

Köszönöm, hogy idén is együtt dolgozhattunk, tanulhattunk és alkothattunk. Legyen a karácsonyotok pihentető és boldog, az új év pedig hozzon számotokra még több sikert, örömet és kihívást.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiuknak, és hálásan köszönöm, hogy része lehetek ennek a fantasztikus csapatnak!

Boldog karácsonyt és sikeres új évet!

Még több céges karácsonyi köszöntő beszéd itt

Karácsonyi köszöntő beszéd ügyfeleknek

Kedves Kollégák és Tisztelt Üzleti Partnereink!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiuknak! Az év vége mindig alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk egymásnak az együttműködésért és a közös eredményekért. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk az elmúlt évben, és bízom benne, hogy az új év is sikeres lesz számunkra.

Legyen ez az ünnep egy kis pihenés és feltöltődés időszaka mindannyiunk számára, hogy új lendülettel vághassunk bele az elkövetkező év kihívásaiba. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Karácsonyi köszöntő beszéd óvodásoknak

Ismét itt az az időszak, amikor minden varázslatosnak és csodásnak tűnik körülöttünk. Ma örömmel ünnepeljük együtt az óvoda karácsonyi ünnepségét, és óriási boldogság számomra, hogy mindannyian itt vagytok.

Kis barátaim, ti vagytok azok, akik mindennap színessé teszik az óvoda életét. Az óvó nénik és dajkák pedig minden nap olyanok, mint a karácsony manói, akik sok szeretettel és odafigyeléssel gondoskodnak rólatok.

Az ünnepi időszaknak van valami különleges hangulata, ami mindnyájunkat boldoggá tesz. A fények, az ajándékok és a szeretetteljes együttlét mind olyan pillanatokat teremtenek, amiket örökké megőrzünk szívünkben.

Ma este ne csak az ajándékokra gondoljunk, hanem arra is, hogy mennyire szeretetteljes és vidám a körülöttünk lévő közösség. Legyen ez az ünnep az összetartozás és a szeretet ünnepe.

Kedves Szülők, köszönöm, hogy a gyermekeitekkel együtt lehetek ezen a különleges eseményen. Remélem, hogy az este mindannyiunknak felejthetetlen lesz, és hogy a karácsony szelleme tölti be minden otthonunkat.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiunknak!

Karácsonyi köszöntő beszéd időseknek

Szeretettel köszöntöm Önöket az idei karácsonyi ünnepségünkön. Az idősek bölcsessége és tapasztalata értékes kincs, és ma este az Önök jelenléte különlegessé teszi ezt az alkalmat.

Karácsonykor mindig megállunk egy pillanatra, hogy megünnepeljük a szeretetet, a békét és az összetartozást. Az idősek számára ez a pillanat nemcsak a múlt megemlékezését hozza el, hanem az évtizedek során felgyülemlő bölcsességet és a család szeretetének erejét is.

Az Önök életútja példaértékű, és a tapasztalataik olyan kincsek, amelyeket mindannyiunkkal meg kell osztaniuk. Ebben a gyorsan változó világban az Önök történetei és tanácsai kiemelkedő értéket hordoznak.

Ma este együtt vagyunk, hogy ünnepeljük az egymás iránti szeretetet és tiszteletet. Köszönöm, hogy itt vannak velünk, hogy megosszák velünk a karácsony örömét és melegségét.

Legyen ez az ünnepi időszak az, amikor az évtizedek alatt felgyűlt boldogság és szeretet eljut minden otthonba. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, és békés, boldog, és egészséges új esztendőt!

Nézd meg ezt is:

.

Schema nem található.
error: Content is protected !!