Karácsonyi üdvözletek

Karácsonyi képeslap szövegek

Ahhoz, hogy az ünnepi időszak minden pillanata különleges és emlékezetes legyen, nincs jobb mód, mint egy személyre szabott, szeretetteljes üzenettel ellátott karácsonyi képeslap elküldése szeretteinknek.Ezekkel a karácsonyi képeslap szöveg sablonok segítenek megtalálni a tökéletes szavakat és segítenek még emlékezetesebbé tenni az idei karácsonyt egy személyre szóló üzenettel!

Karácsonyi képeslap szövegek családnak

Karácsonykor mindig érzem, mennyire szerencsés vagyok, hogy ilyen csodálatos emberek vesznek körül. Köszönöm nektek az év minden egyes pillanatát, a támogat és a szeretet. Legyen a házunk megtöltve szeretettel és nevetéssel az ünnepek alatt. Boldog karácsonyt és örömteli új évet kívánok mindnyájatoknak!

Ezen a csodás karácsonyi napon szeretettel gondolok rátok. Békét, szeretetet és boldogságot kívánok mindannyiotoknak. Remélem, együtt tölthetjük az ünnepeket, és a karácsonyfa alatt sok örömöt és meglepetést találtok. Áldott ünnepeket kívánok nektek!

Ezzel a karácsonyi képeslappal szeretném kifejezni, mennyire fontosak vagytok számomra. Az ünnepek alatt kívánok nektek nyugalmat, boldogságot és együttlétet. Legyenek az ünnepek tele nevetéssel és szeretettel, és az új év hozzon magával sok örömöt és sikert!

Nézd meg ezt is:

Karácsonyi képeslap szövegek barátoknak

Kívánom, hogy a karácsonyod tele legyen boldogsággal, nevetéssel és szeretettel. Köszönöm, hogy az életem része vagy, és nagyon örülök, hogy barátok lehetünk. Kellemes ünnepeket kívánok neked és a szeretteidnek!

A karácsony egy különleges alkalom arra, hogy köszönetet mondjak azért, hogy az életem része vagy. Remélem, hogy az ünnepek alatt lesz lehetőségünk találkozni. Legyen boldog karácsonyod, és az új év hozza el számodra mindazt, amire vágysz!

Az év vége közeledik, és szeretném megköszönni nektek a vidám pillanatokat, amiket együtt töltöttünk. Köszönöm a barátságot, a nevetést és a támogatást. Legyen ez az ünnep számotokra tele melegséggel és boldogsággal. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!

Nézd meg ezt is:

Karácsonyi képeslap szövegek szerelmemnek

Karácsonykor a szívem telve van szeretettel és hálával azért, hogy veled lehetek. Köszönöm, hogy minden nap szebbé teszed az életemet.  Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok neked!

Boldog karácsonyt kívánok neked, az év legszebb időszakában. Hálás vagyok, hogy veled lehetek, és minden egyes pillanatot, amit együtt töltünk, kincsként őrzök a szívemben. Remélem, hogy ez az ünnep tele lesz melegséggel, szeretettel és boldogsággal. Szeretlek!

A szívem tele van szeretettel és hálával azért, hogy veled lehetek. Kívánom neked a karácsony békéjét, az örömét és a szeretetét. Legyenek az ünnepek a mi szerelmünk körül csillogóak és meghitték. Boldog karácsonyt és sok-sok szeretetteljes pillanatot kívánok!

Nézd meg ezt is:

Szerelmes karácsonyi idézetek képekkel

Karácsonyi képeslap szövegek kollégáknak, munkatársaknak

Az év vége közeledik, és szeretném megköszönni nektek az együtt eltöltött időt és a közös munkát. Köszönöm a közösen elért eredményeket és az összetartó csapatmunkát. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok nektek!

Az év végéhez közeledve szeretném megköszönni mindenkinek a kemény munkát és az együtt elért eredményeket. Köszönöm, hogy egy olyan csapatban dolgozhatok, ahol mindenki odafigyel a másikra. Kellemes karácsonyi pihenést és boldog új évet kívánok nektek!

Szeretnék köszönetet mondani nektek a közös munkáért és a csapatösszhangért. Remélem, hogy az ünnepek pihentetőek és boldogok lesznek számotokra. Köszönöm a közös erőfeszítéseinket, és bízom benne, hogy az új évben is sikeresek leszünk. Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Nézd meg ezt is:

Karácsonyi képeslap szövegek tanároknak

Kedves tanárunk! Kívánunk Önnek boldog karácsonyt és örömteli ünnepeket. Köszönjük az áldozatos munkáját és a támogatását.

Kedves tanárunk! Kívánunk Önnek boldog és békés karácsonyt, valamint új évet, tele új lehetőségekkel és sikerekkel. Köszönjük a kitartó munkáját és segítségét!

Nézd meg ezt is:

.

Schema nem található.
error: Content is protected !!